Munkatársaink

Munkatársaink

 

Kiss-Huszti Ágota

gyógytornász; okleveles fizioterapeuta MSc

"A lelkesedés diktálja az iramot, de a kitartás éri el a célt."

Gyógytornász diplomámat 2009-ben szereztem meg, a Semmelweis Egyetem Egészségtudományi Karán, majd ugyanitt 2017-ben diplomáztam Msc szakon okleveles fizioterapeuta szakon. 

Diplomaszerzés után az Uzsoki utcai Kórház neurológiai osztályán helyezkedtem el, emellett pedig a Gysgy Reha központban magán gyógytornászként és előadóként dolgoztam. 

A gyógytorna mellett rengeteg tapasztalatot szereztem a fizikoterápia területén is, melyet a terápiába is beépítek.

Úgy gondolom, hogy minden ember egyedi, ezért a munkám során igyekszem személyre szabott kezeléseket alkalmazni. Mindig hosszútávú célokban gondolkodom a kezelést illetően  és szeretek pácienseimmel együtt előre haladni effelé. 

+36-70/440-4585

 

Tóth Lilla

pedagógus, fejlesztőpedagógus

Gyakorló szülő és pedagógus vagyok! 

Ráadásul két olyan különleges gyermek édesanyja, akik szintén tanulási zavarokkal küzdenek. Több mint tíz éve dolgozom tanítóként, tanárként, művésztanárként. 

Számomra minden gyermek ajándék. Az elmúlt 10 év során lehetőségem volt rengeteg gyermek személyiségének kibontakozását nyomon követni.
Sokan közülük „mások”, érzékenyebbek, indulatosabbak, tehetségesebbek és egy-egy területen az intelligenciájuktól eltérő mértékben gyengébben teljesítenek. Ennek oka nagyon érdekelt, és segítségükre szeretnék lenni, ezért lettem fejlesztőpedagógus.

+36-20/536-0722

 

Nagy Anikó

védőnő, babamasszázs oktató (CIMI)

Az édesanyák a világ minden pontján ösztönösen tudják, hogy a babáknak szükségük van az ölelésre, a ringatásra, a szeretetteljes érintésre.

Kétgyermekes édesanya és hivatásomat tekintve védőnő vagyok.

Nemzetközi Okleveles Csecsemőmasszázs Oktató, azaz CIMI ( Certification Infant Massage Instruktor) .

Képesítésemet a Magyar Gyermekmasszázs Egyesület által tartott továbbképzésen szereztem 2008-ban.

+36-20/468-8167

 

Fehér-Kurucz Petra

Konduktor

Fehér-Kurucz Petra, konduktor-tanító és Pfaffenrott-féle manuálterapeuta vagyok. A Pető Intézetben végeztem 2009-ben. Férjemmel, 7 éves kislányommal és 17 hónapos kisfiammal élek Veresegyházon. A konduktív pedagógia komplex folyamat tervezése, tevékenységen alapuló aktív tanulás célokon, feladatokon keresztül.

 

Fontos feladata, a központi idegrendszer sérült és az ép gyermekek személyiség-,  képességfejlesztése és a prevenció(megelőzés). Az egyéni feltételekre tekintettel elősegíti a gyermekek értelmi, érzelmi, testi és szociális fejlődését.

0-7 éves korig várom a gyerkőcöket és szüleiket!

+36-20/540-34-93

 

Jámbor Emma Borbála

pszichológus

Nyelvtanári szakon szereztem képesítést az ELTE-n, ott találkoztam először a pszichológiával.  Hamar rájöttem, hogy a bennem lévő segítő motivációt a pszichológia eszközeivel tudom igazán hasznossá tenni. Így a későbbiekben pszichológusi képesítést is szereztem az ELTE-n, Fejlődés- és Gyermekklinika szakirányon. Fontosnak tartom azt, hogy a gyermekkori lelki nehézségeket, érzelmi zavarokat időben észrevegyük és kezeljük. Ezekkel, bizonyos esetekben a család többi tagját is bevonva kell foglalkozni így a Pár-és Családterápiás képzést is elvégeztem (Magyar Családterápiás Egyesület). Jelengleg pszichológusként, és szupervízió alatt álló pár- és családterapeuta jelöltként egyéni és családi konzultáció keretében tudok segíteni. 

+3620/886-3750

 

Dobrocsi Laura

gyógypedagógus

(pszichopedagógus és látássérültek pedagógiája szakos)

+36-20/496-0824

Kiskorom óta figyelek a körülöttem élőkre, igyekeztem a magam módján segítni mindenkinek, így találtam meg a hivatásomat, ami nagyon komplexen segít a pici babáktól egészen az idős emberekig. Az ELTE-n végeztem gyógypedagógusként, a diploma megszerzése után felnőttek foglalkozási rehabilitációjával foglalkoztam, most pedig elsősorban 0-6 éves korosztály és családjaik állnak a figyelmem fókuszában.  Minden érdekel, ami az emberek fejlődésével foglalkozik, többek között a táplálkozás, a zene-, mese- művészet- állatasszisztált terápia, mozgásos tevékenységek, neurológia, antropozófia… Több hobbim is van, az éneklést, a fitoterápiát és a mozgást azért emelném ki, mert ezek jótékony hatásai révén, igyekszem becsempészni a terápiás foglalkozásokba is. Jelenleg főállásban a FPSZ Látásvizsgáló szakértői bizottságában, korai fejlesztéssel foglalkozom. Az évek során sokféle képzésre eljutottam, de úgy érzem, ha kinyitok egy ajtót, több újat találok mögötte, amivel még tovább kutathatom annak a csodálatos lénynek a működését, amit úgy hívunk, hogy EMBER. 

 

Sogrik Kitti

csecsemő és kisgyermek nevelő

animátor

Kiskorom óta tudom, hogy gyerekekkel szeretnék foglalkozni. Immáron negyedik éve dolgozom Csecsemő és Kisgyermeknevelőként, és jelenleg óvodapedagógus hallgató vagyok a Selye János Egyetemen . Szabadidőmben babysitterkedek. Mindig újra és újra rácsodálkozok , hogy mennyi szeretet és jóindulat lakozik a gyermekekben. Keressetek bátran animátorként , születésnapokra, vagy legyen szó bármilyen eseményről!

+36-20/522-9597

 

Balog-Gál Tünde
Tanító, Gyógypedagógus

Balog-Gál Tündének hívnak. Tanító és gyógypedagógus vagyok,17 éve tanítok. Nagyon szeretem a hivatásomat, igyekszem a legjobb tudásom szerint végezni. Több éve tartok iskola-előkészítő foglalkozásokat ovisoknak. Nagyon szeretem ezeket a játékos, mozgásos foglalkozásokat, szeretek ezzel a korosztállyal dolgozni.

+36-20/520-4432

Pogácsás-Dobosi Gabriella
gyógytornász

Gyógytornász diplomámat a Semmelweis Egyetem Egészségügyi karán szereztem 2013-ban.

Ezután a Misszió Egészségügyi Központban kezdtem el dolgozni a Rehabilitációs osztályon, majd a Fizioterápiás részlegen. Munkám során törekszem arra, hogy személyre szabott, az adott problémára specifikus és hosszútávú segítséget tudjak nyújtani.

Továbbképzéseim:

Mulligen manuál terápia A,B,C- fájdalomcsillapítás, ízületi mozgáskorlátozottság kezelése
3D Scoliosis terápia (Schroth módszer)
Jelenleg  a Holisztikus Medicina Alapítvány Manuálterapeuta képzését végzem.

 

+36-30/572-8970

 

Lutsch Szilvia

pszichológus

Több éves nevelési tanácsadásban szerzett gyakorlatom során számos szakmai tapasztalatra tettem szert a legkülönbözőbb életkorú gyermekek és szüleik életének testi-lelki velejáróiról, továbbá anyaként ezeket saját bőrömön is megtapasztalhattam. Pszichológusként fontos cél számomra, hogy támogathassam az édesanyákat, családokat a gyermekvállalás és nevelés időszakában, amely legtöbbször egyszerre csodálatos és megterhelő.

+36-30/608-8820

 

Szemán-Takács Flóra
Mummy Tummy tréner

Ha még csak készülsz az anyaságra és szeretnéd a testedet felkészíteni, esetleg már a szíved alatt őrzöd a babádat és biztonságos, preventív testmozgást keresel, akkor várlak szeretettel a Mummy Tummy tréningen. 

 

+36-30/631-8503

Hodozsó Ildikó
Óvodapedagógus, Fejlesztőpedagógus

Hodozsó Ildikó vagyok, óvodapedagógus, fejlesztő és differenciáló szakpedagógus. A fő képesítéseimet több továbbképzéssel egészítettem ki, melyek a gyermekek fejlesztését segítik elő.

Férjemmel és öt gyermekünkkel élünk együtt. Az életünk egy igazi „valóság show”, sok nevetéssel és néha sírással. Minden gyermekem – akár a családomban, akár az óvodában – más és más. Van aki könnyedén veszi az akadályokat, van aki kissé lemaradva. Mindig az volt a célom, hogy a lemaradással küzdő gyermekeknek segítséget nyújthassak, és felemelhessem őket. A munkám 18 éve során és a gyermekeim növekedése során azt láttam, hogy minden fejlődés/fejlesztés alapja a mozgás. A mozgásfejlődését szeretném elősegíteni játékos, mesés tornával, mozgással a 3-6 éves korosztálynak.

 

+36-20/886-1848

2112 Veresegyház, Jókai utca 1.

+36-20/536-0722; +36-70/440-4585

  • Instagram
  • Facebook