Anya-Baba Klub

Lustch Szilvia

tanácsadó szakpszichológus

 +36-30/ 608-8820

Gyermeketek születése óta éreztetek már bizonytalanságot, szorongást, bűntudatot?

Újdonsült anyaként érzelmi hullámvasúton találhatod magad, minden egyes nap megtapasztalva a legvégletesebb érzéseket. Számotokra hoztam létre ezt a csoportot, ahol megoszthatjátok élményeiteket, kételyeiteket egy támogató közegben. Pszichológusként közös beszélgetésre és gondolkodásra hívlak titeket, melynek célja, hogy csökkentsük az anyasággal kapcsolatos szorongást és bizonytalanságot, hogy minél harmonikusabban élhessétek meg ezt a különleges időszakot.

Célom, hogy minél több édesanya számára elérhető legyen ez a csoportos tanácsadás, így babátokkal együtt várlak Benneteket. Itt, a Kisfügében kisbabátok bátran felfedezőútra indulhat a többi csemetével, míg Ti egy kis figyelmet fordíthattok magatokra és anya-társaitokra.

Az alkalmak témáját a ti igényeitek szerint alakítjuk, néhány példa a leggyakoribb témakörökből: „elég jó anya vagyok-e?”, illetve „mitől leszek jó anya?”, anya és apaszerep kialakulása/alakítása, alvással és evéssel kapcsolatos kérdések, szokások kialakítása a babával. 

A csoportok 4 - 6 fővel indulnak (ez az édesanyák létszámára vonatkozik 😊 )

Lutsch Szilvia bemutatkozása

Több éves nevelési tanácsadásban szerzett gyakorlatom során számos szakmai tapasztalatra tettem szert a legkülönbözőbb életkorú gyermekek és szüleik életének testi-lelki velejáróiról, továbbá anyaként ezeket saját bőrömön is megtapasztalhattam. Pszichológusként fontos cél számomra, hogy támogathassam az édesanyákat, családokat a gyermekvállalás és nevelés időszakában, amely legtöbbször egyszerre csodálatos és megterhelő.

2112 Veresegyház, Jókai utca 1.

+36-20/536-0722; +36-70/440-4585

  • Instagram
  • Facebook