Házirend

A Kisfüge valamennyi munkatársa arra törekszik, hogy a lehető legjobb szolgálatással, tudása legjavával és teljes odafigyeléssel vegyen körbe Téged illetőleg Gyermekedet. Ehhez a minőségi munkához néhány dologban kérnénk a közreműködésedet!

 

Érkezés, parkolás

Veresegyház központjában vagyunk, de a környéken mindig találsz üres parkolóhelyet (térkép). A szerdai és szombati napokon azonban a piac miatt nehézkesebb lehet az érkezésed, kérlek ezt vedd figyelembe!

Amennyiben lehetséges az időpontod előtt legalább 5 perccel érkezz meg hozzánk, hogy időben indulhasson a közös munka. Szívesen vendégül látunk teával és kávéval, amíg várakozol.

 

Időpont

Bejelentkezés minden esetben szükséges, lehetséges online formában vagy telefonon. Amennyiben késve, kérlek értesíts minket. Rád szánjuk a kellő mennyiségű időt, hogy a legjobb szolgáltatást kaphasd. Ha azonban késve érkezel, előfordulhat, hogy már nem tudunk mindent a megbeszéltek alapján elvégezni, az utánad következő klienstől pedig nem szeretnénk elvenni az időt.

 

Lemondás
Tudjuk, hogy bármikor közbe jöhet valami - betegség, túlóra, halaszthatatlan teendők stb. Nincs is ezzel semmi gond, de kérlek minél előbb értesíts telefonon vagy SMS-ben. Ezzel megadod másnak is a lehetőséget, hogy a megüresedett időpontot igénybe vegye .24 órán belüli lemondás esetén viszont a foglalkozás teljes díja felszámolásra kerül.  Ha egymás után kétszer is előfordul, hogy a megbeszélt időponton (lemondás nélkül) nem jelensz meg, a további időpontjaid törlésre kerülnek és új időpont foglalására már nem lesz lehetőséged.

 

Fizetés

A Kisfügében elfogadunk készpénzt, és az általunk kibocsátott ajándékutalványt. Bankkártyát, hitelre történő vásárlást, fizetés elmaradását nem tudjuk elfogadni, a szolgáltatások árai nem alkuképesek.

 

Ruházat

A Kisfüge termeiben utcai cipő használata tilos, váltócipő papucs vagy zokni a kötelező viselet.

 

Egyéb

A termekben kiskorúak csak a foglakozást tartó kollégával mehetnek be. Az őrizetlenül hagyott értéktárgyakért nem tudunk felelősséget vállalni.

 

 

Köszönjük, hogy saját és többi „kisfügés” legjobb élménye érdekében betartod a fentieket!

2112 Veresegyház, Jókai utca 1.

+36-20/536-0722; +36-70/440-4585

  • Instagram
  • Facebook